Avtokleparstvo Avto Inn Nova Gorica

 

Avtokleparstvo Avto Inn iz Nove Gorice že od leta 1992 uspešno sanira karambolirana ali kako drugače poškodovana vozila (nudimo npr. popravilo vozil po toči) v njihovo prvotno stanje. Odlikujejo nas strokovnost, natančnost, zanesljivost, garancija in ugoden cenik za vsak žep.

 

Avtokleparstvo

Potrebe po avtokleparstvu so zmeraj večje zaradi naglega razvoja avtomobilske industrije, povečanega obsega osebnih vozil, pa tudi zato, ker dandanes raje dvakrat premislimo, preden kupimo nov drag avto. Po navadi je mogoče s pravilno avtokleparsko in avtoličarsko sanacijo karoserije ter s kvalitetnimi nadomestnimi deli bistveno podaljšati življenjsko dobo in varnost vozila, ki je po obnovi lahko ponovno videti kot novo.

 

Avtokleparstvo AVTO INN iz Nove Gorice se prilagaja času, tehnološkim novostim in potrebam, dodatno izobražuje svoje delavce ter uporablja le materiale vrhunske kakovosti, s čemer že več kot dve desetletji zagotavljamo svoj obstoj na trgu. Stranke se zato na popravila vozil  vračajo in nam popolnoma zaupajo.

 

Popravilo vozil po toči

Klasična avtokleparska popravila zajemajo:

  • v prometni nesreči poškodovane ali pokvarjene dele avtomobilskih karoserij na vozilih vseh znamk,
  • nadomeščanje poškodovanih delov z novimi ali popravljenimi,
  • začasna avtokleparska popravila, s katerimi usposobimo vozilo ter podobna dela.

 

Ob klasičnih avtokleparskih storitvah pa v avtokleparstvu AVTO INN Nova Gorica nudimo tudi oglede in prijavo kasko škode na vašem vozilu ter popravilo vozil po toči. Vremenske razmere so nepredvidljive in lahko na avtomobilu povzročijo zajetno škodo. Že majhna toča lahko na karoseriji pusti jamico ali uniči vetrobransko steklo. V avtokleparstvu Avto Inn iz Nove Gorice vam nudimo možnost cenejšega popravila vozil po toči brez lakiranja, ki je izvedljivo, v kolikor lak ni počen ali kako drugače poškodovan. Ob profesionalno opravljenem delu za takšnim popravilom ne ostanejo nobene sledi, vozilo ima ob prodaji zaradi originalne barve tudi višjo ceno, inovativni tehnološki postopek pa omogoča nižji cenik, saj vozila ni potrebno lakirati.

 

Avtokleparstvo – cenik in naročanje

Za naročanje nas lahko pokličete na telefonsko številko 05/302-7659 ali na obiščete na sedežu podjetja Ulica Vinka Vodopivca 4, 5000 Nova Gorica. Ob dogovoru in določitvi termina lahko pri nas tudi rezervirate in prevzamete nadomestno vozilo po veljavnem ceniku. Za vse potrebne nadomestne dele, za mehanična in kleparska popravila oziroma dela nadalje poskrbimo mi.

 

Za točen cenik avtokleparskih storitev glede na vaše potrebe nam lahko pišete tudi na elektronski naslov avtoinn@s5.net