Avtoličarstvo Avto Inn Nova Gorica

Avtoličarstvo Avto Inn Nova Gorica nudi kvalitetne, zanesljive in hitre avtoličarske storitve po ugodnem ceniku. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami z ličarskimi popravili, s strokovnjaki, ki se nenehno izobražujejo ter z materiali in rezervnimi deli največje kakovosti zagotavljamo, da bo vaš avto varen in tudi po poškodbi ponovno videti kot nov. Opravljamo različna avtoličarska in avtokleparska popravila za vsa vozila, popravila zaradi toče, manjše in redne servise, poskrbimo pa tudi za vse formalnosti v povezavi z zavarovalnicami. Za  storitve avtoličarstva  priznavamo tudi potrebno garancijo.

 

Ličarska popravila

Na sedežu avtoličarstva AVTO INN v Novi Gorici nudimo ličarska popravila za vse znamke avtomobilov. Naša lakirnica je najsodobnejše opremljena, uporabljamo pa izključno kakovostne in okolju prijazne lake na vodni osnovi. Avtoličarstvo zajema ličarska popravila osebnih in dostavnih vozil različnih znamk, poliranje karoserije ter popravila manjših poškodb in prask na laku. Zaradi izpostavljenosti vremenskim razmeram in ekstremnim temperaturam lahko lak hitro izgubi lesk. Z obiskom avtoličarstva AVTO INN bo vaše vozilo garantirano dolgo videti kot novo.

 

pripravljalna komora

 

Avtoličarstvo Avto Inn Nova Gorica – celostna storitev za vas

Ker nudi avtoličarstvo Avto Inn Nova Gorica tudi avtokleparske storitve, pri nas v celoti poskrbimo za vaše vozilo. Ob ličarskih popravilih omogočamo še:

  • kvalitetna avtokleparska popravila karamboliranih ali drugače poškodovanih vozil,
  • menjavo rezervnih delov (najvišje kakovosti),
  • popravila karoserije po toči,
  • popravila zaradi rjavenja,
  • nudimo pa tudi hiter ali celoten servis avtomobila.

 

Smo tudi pooblaščen servis za Škodo in Bosch-Car servis, sodelujemo z večino zavarovalnic, pri nas lahko opravite ogled poškodovanega vozila,prijavo poškodb po kasku in seveda vsa potrebna popravila.  

 

V primeru, da vaše vozilo ostane dalj časa v naši avtoličarski delavnici, omogočamo tudi izposojo nadomestnih vozil po predhodnem dogovoru in veljavnem ceniku.

 

Avtoličarstvo – cenik

Avtoličarstvo AVTO INN Nova Gorica svoje storitve opravlja kvalitetno, pa tudi cenovno ugodno. Cene se razlikujejo glede na obseg in težavnost dela, zato priporočamo, da nas za natančen cenik avtoličarskih del pokličete na telefonsko številko 05/302-7659 obiščete na sedežu podjetja Ulica Vinka Vodopivca 4, 5000 Nova Gorica. Za veljaven cenik pa lahko poprosite tudi na elektronskem naslovu avtoinn@s5.net.