Bosch servis

V ponudbi podjetja Avto Inn so rabljena vozila in rezervni deli za avto, nudimo pa tudi popravila in servisne storitve ter smo pooblaščen Bosch servis za Slovenijo. Zagotavljamo vam kakovostno servisno službo, ugodne cene,kar potrjujejo številne zadovoljne stranke. Zaposleni v podjetju  se za Bosch servis  nenehno vključujejo v izobraževanja in dodatna usposabljanja pri nas in na tujem, s čimer še povečujemo in izboljšujemo kakovost naših storitev, predvsem pa zagotavljamo varno ter brezhibno delovanje vašega jeklenega konjička.

 servis vw servis kombi

 

Bosch Slovenija

Bosch Slovenija nudi kakovostne storitve in izdelke v tesnem sodelovanju s podjetjem Robert Bosch GmbH. Tudi vse rezervne dele za avto in dodatno opremo odlikuje izvrstna Boscheva kakovost.


Bosch Slovenija redno organizira posebna dodatna in specializirana usposabljanja, kjer se naši sodelavci  še nadalje urijo in razširjajo svoje znanje na različnih področjih ter tako zagotavljajo resnično vrhunsko kakovost svojega dela.

 

Rezervni deli za avto

V primeru potrebe po zamenjavi rezervnega dela za avto priporočamo, da se ne odločate le na podlagi ugodnosti, temveč premislite razmerje med kvaliteto in ceno, saj lahko le-tako zagotovimo popolno skladnost s tehničnimi zahtevki. Ker je Bosch eden največjih proizvajalcev avtomobilskih rezervnih delov, vam Bosch servis Slovenija zagotavlja izdelke  najvišje kakovosti. V ponudbi rezervnih delov in opreme Bosch servisa Slovenija so vzdržljivi in odporni pogonski jermeni, zmogljivi akumulatorji z dolgo življenjsko dobo, zavorni sistemi za optimalno varnost, filtri za praktično vsa vozila, vžigalne svečke z dolgo življenjsko dobo, v ponudbi opreme in rezervnih delov za avto Bosch servisa so še lambda sonde, raznolik in popoln program svetlobne tehnike najvišje kakovosti, Boschev parkirni sistem , metlice brisalnikov, vžigalni sistemi, troblje ,fanfare in še in še.

 

Zakaj se odločiti za Bosch servis Slovenija?

Bosch servis Slovenija nudi kompletne storitve za vaš avtomobil. Izstopamo:

  • ker nudimo rezervne dele za skoraj vse znamke avtomobilov,
  • ker nudimo hitre in kompletne servise vozil,
  • ker imajo naši strokovnjaki najvišjo raven strokovnega znanja in so izšolani za vsa dela in komponente (tudi elektronske)
  •            vašega vozila,
  • ker smo v Bosch servisu Slovenija specializirani za razvoj modernih sistemov motorjev,
  • ker delamo z najmodernejšo tehnologijo,orodji in diagnostično opremo.
  • ker s pomočjo računalniške diagnoze ter s strokovno in natančno nastavitvijo v Bosch servisu  Avto inn hitro najdemo vzrok težav in odpravo napak
  • ker svoje delo opravljamo profesionalno, hitro in cenovno ugodno!

 

 Za vse inf.lahko pokličete na tel.05/333-1253