Razna kleparska popravila

Gospodarska kriza je marsikoga prisilila v drugačno razmišljanje glede nakupa novega vozila. Vse več ljudi se zaradi tega odloča za popravilo svojega avtomobila. S pravilno kleparsko in ličarsko sanacijo karoserije in kvalitetnimi vgrajenimi nadomestnimi deli, lahko kar precej podaljšamo življenjsko dobo svojega vozila, saj s tem preprečimo rjavenje in propadanje le tega.

 

Kleparska popravila za vse znamke vozil

V podjetju smo opremljeni z vso potrebno opremo za kvalitetno izvajanje kleparskih popravil na vozilih vseh znamk. Popravilo vašega avta bo tako izvedeno hitro in kvalitetno.

 

Poleg tega imamo v podjetju AVTO INN sklenjeno pogodbo z vsemi večjimi zavarovalnicami v Sloveniji, tako da pri nas lahko opravite ogled in prijavo kasko škode na vašem vozilu, na ta način si prihranite nepotreben obisk in čakanje na zavarovalnici pri kateri imate sklenjeno zavarovalno polico.  Prav tako pa vam lahko pri nas opravimo tudi manjša začasna kleparska popravila, tako da usposobimo vaše vozilo in da je tehnično izpravno.

 

Kleparska popravila avtomobila

Ob dogovoru in določitvi termina za kleparsko popravilo na vašem vozilu, lahko rezervirate in po veljavnem ceniku prevzamete pri nas tudi nadomestno vozilo.

 

Vse potrebne nadomestne dele za kleparska in mehanična dela na vašem vozilu vam naročimo in priskrbimo v našem podjetju. Popravilo avtomobila bo za vas hitra in nemoteča izkušnja.

 

V tem času pa vam bo naše šolano in tehnološko usposobljeno osebje strokovno in kvalitetno opravilo vsa potrebna kleparska in ličarska popravila avta. Vodja kleparske delavnice pa bo vas in zavarovalnico obveščal o morebitnih dodatnih delih na vašem vozilu in se dogovoril z zavarovalnim agentom za dodatni ogled v kolikor bo to potrebno.