Montaža parkirnih senzorjev

Gotovo se je tudi vam že kdaj pripetilo, da ste peljali mimo preozkega parkirnega prostora in brezciljno iskali primernejšega. Sploh pri večjih vozilih je lahko parkiranje v zelo omejen prostor med dvema avtomobiloma naporen, saj lahko mimogrede pride do trčenja, udrtin in prask, bočno parkiranje v dinamičnem prometu pa marsikomu tudi v splošnem predstavlja pravo nočno moro.


Montaža parkirnih senzorjev je rešitev za vse takšne primere, saj zagotavljamo, da vam bo vgradnja parkirnih senzorjev olajšala marsikatero stresno situacijo pri iskanju primernega parkirnega prostora. Montaža je hitra, varna in cenovno ugodna ter prihrani številne kasnejše težave – zakaj se zanjo ne bi odločili tudi vi?

montaža parkirnih senzorjev

 

Parkirni senzorji – montaža

Pri montaži parkirnih senzorjev vam pri AVTO INN v vaš avtomobil strokovno:

  1. pobarvamo senzorje v barvo avtomobila 
  2. namestimo parkirne senzorje (parkirne senzorje montiramo spredaj in/ali zadaj, mogoča pa je tudi montaža antenskih parkirnih senzorjev),
  3. senzorje priključimo na napajanje in v avtomobil namestimo centralno enoto, piskač, ki vas bo opozarjal na bližajoče se ovire − tudi tiste, ki so izven dosega vašega vidnega polja ali ekran, ki preko kamere prikazuje sliko na zaslonu.


Senzorji delujejo tako, da nas z zvočnim signalom v notranjosti kabine opozarjajo na bližnje ovire. Hitrost piskanja narašča, ko se oviri zmeraj bolj približujemo, s čimer preprečimo udarec. Montaža sistema je brezžična (povezava med grafičnim prikazovalnikom ter centralno enoto) ter je primerna tako za tovorni program kot za osebna vozila.

 

Vgradnja parkirnih senzorjev – bodite varni

Vgradnja parkirnih senzorjev omogoča varno in samozavestno parkiranje tudi tam, kjer imate na voljo zelo malo prostora. S piskanjem vas senzorji opozarjajo na bližajočo se oviro, zaznajo pa tudi nizke zidove ali škarpe, živali ter majhne otroke, ki jih lahko v vzvratnem ogledalu hitro spregledamo. S preprosto vgradnjo senzorjev se nam »pogled« močno razširi, saj nas piskač opozori tudi na predmete v naši okolici, ki so izven našega vidnega dosega. Montaža parkirnih senzorjev lahko pomeni enega najpomembnejših delov vašega avtomobila, saj vam preprečuje, da zaidete v težave in vam prihrani stres ter stroške, ki bi nastali s kasnejšim popravilom prask in udrtin.


Vgradnja parkirnih senzorjev je pametna naložba, ki se obrestuje že prvič, ko ne ogrožamo lastne in tuje lastnine.

 

ZA INFORMACIJE POKLIČITE NA TEL.ŠT. 05-333-1253