Popravilo po toči

Toča lahko na vašem avtomobilu pusti znatno škodo, ki se giblje od manjših luknjic pa vse do večjih udrtin, ki zelo spremenijo videz pločevine. V primeru toče je avto najbolje shraniti v pokriti garaži ali ga zavarovati z zaščitno odejo, saj lahko v primeru, ko to ni mogoče, pride do znatne škode, ki vas tudi precej udari po žepu. Pri nas vam nudimo ugodno in strokovno popravilo udrtin po toči, kar po možnosti opravimo brez lakiranja in s tem še zmanjšamo nastale stroške.

 

AVTO INN med svoje storitve vključuje ponudbo avtokleparskih del, avtoličarstva in celostno storitev popravila udrtin in prask po toči, tako da s principom »vse na enem mestu« obnovimo poškodovan avto in ga vrnemo v prvotno stanje. Popravilo udrtin po toči še nikdar ni bilo tako enostavno!


Avtokleparska dela za popravilo udrtin po toči

V AVTO INN imamo številne izkušnje z raznovrstnimi avtokleparskimi deli. Vsi zaposleni so strokovno usposobljeni in natančni ter svoje delo opravijo hitro in kvalitetno. Z ustreznimi izkušnjami, orodjem in najnovejšo tehnologijo lahko zagotovimo, da udrtine po toči ne bodo vidne niti čez več let.


Če je le mogoče, kleparska popravila po toči opravimo le z ravnanjem pločevine  brez lakiranja. Prednosti takšnega pristopa so v nižji ceni storitve (stroški se lahko znižajo tudi do 50 odstotkov) ter v večji vrednosti avtomobila – v primeru kasnejše prodaje vozila, bo njegova cena zaradi originalne barve namreč višja.


Avtokleparska dela za popravilo udrtin po toči v delavnici podjetja AVTO INN vključujejo:

  • popravilo udrtin, luknjic in prask na vašem avtomobilu,
  • popravilo ali po potrebi menjavo vetrobranskega stekla,
  • popravilo ali menjava luči ter
  • ostala avtokleparska dela glede na specifične potrebe.


Zakaj nudi Avto Inn najboljše storitve avtokleparskih del za popravilo po toči?

Bogate izkušnje, strokovna usposobljenost, nenehno izobraževanje, visoka kakovost avtokleparskih del ter predanosti do dela zaposlenih v podjetju AVTO INN zagotavljajo, da bo vaš jekleni konjiček v najboljših rokah. Popravilo udrtin po toči poteka hitro in je v primeru srednje velikih poškodb opravljeno v enem dnevu. Sklenjeno imamo tudi sodelovanje z večino zavarovalnic, tako da pri nas uredimo tudi vse v povezavi s prijavo škode, prijazno osebje pa vam bo odgovorilo tudi na vsa vprašanja, ki se vam bomo pojavila. Obiščite nas v našem podjetju v Novi Gorici! 

 

 Za vse informacije pokličite na tel št.05/302-7659