Rezervni avtodeli za avtO

V podjetju Avto Inn so vam po ugodni ceni na izbiro tudi rabljena vozila in različni rezervni avtodeli ter dodatna oprema. Na voljo so vam rezervni deli za avto različnih znamk, strokovno in usposobljeno osebje pa bo z montažo poskrbelo, da bo vaše zmeraj vozilo varno in kot novo.

 

Originalni ali neoriginalni rezervni deli za avto?

Pri prodaji rezervnih delov marsikdo najprej pogleda na ceno in se zato odloči za neoriginalen rezervni avtodel. Če je le-ta dobre kvalitete in je tudi strokovno nameščen, je to v večini primerov celo sprejemljivo, vendar imajo originalni rezervni deli za avto prednosti. Izdelani so bili namreč na popolnoma enak način kot deli, ki so bili uporabljeni pri prvi vgradnji, kar zagotavlja zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za varno vožnjo. Originalni rezervni avtodeli so bili podvrženi tudi identičnim preizkusom, opravljenim med izdelavo, kot prvi vgrajeni avtodeli.

 

Nadaljnji argument pri odločitvi za originalne rezervne dele za avto je dejstvo, da se popolnoma skladajo z vašim tipom vozila in njegove zmogljivost s časoma ne zmanjšajo, kot se lahko zgodi pri neoriginalnih rezervnih avtodelih. Odločitev za nakup originalnih rezervnih delov vam ne zagotavlja le daljše življenjske dobe vašega avtomobila, temveč tudi večjo stabilnost in varnost na cesti.

 

Vzdrževanje in prodaja rezervnih delov

Prodaja rezervnih delov v AVTO INN je zanesljiva in ugodna odločitev. Na zalogi imamo različne rezervne avtodele, ker pa se zavedamo, da je vsak primer poseben in se razlikuje glede na tip vozila, napako, starost avtomobila in drugo, vas vabimo, da se oglasite na našem sedežu v Novi Gorici, kjer vam bomo lahko najbolje svetovali glede rezervnih avtodelov za vaše vozilo.

 

Prodaja rezervnih delov v AVTU INN je tudi varna odločitev, saj vam zanje nudimo profesionalno namestitev in garancijo v primeru okvare.

 

Ob nakupu rezervnih delov pa ne smemo pozabiti tudi njihovo redno vzdrževanje. Pri nas so vam na voljo usposobljeni servisni svetovalci z večletnimi izkušnjami, avtomehaniki, avtoličarji, kleparji, pralci ter druga strokovna pomoč, ki se stoodstotno posveti vam in vašemu jeklenemu konjičku, saj sta nam vaše zadovoljstvo in varnost v cestnem prometu na prvem mestu. Svetujemo vam pri najboljši izbiri rezervnih avtodelov in dodatne opreme, pri menjavi pnevmatik, servisu, nudimo kleparske, ličarske in mehanične storitve ter tako zagotavljamo celostno storitev za vaš avto.

 

Za informacije pokličite na tel.št. 05/333-1253