Avtokleparstvo Nova Gorica

Že od leta 1992 uspešno saniramo karambolirana, ali kako drugače poškodovana vozila, v njihovo prvotno stanje. Nudimo npr. popravilo vozil po toči, popravilo podvozja, sanacijo udrtin in rjavin, itd. Smo strokoven, natančen in zanesljiv izvajalec z ugodnimi cenami za vsak žep.

 


Klasična avtokleparska dela zajemajo:

  • Popravilo v prometni nesreči poškodovanih ali pokvarjenih delov avtomobilskih karoserij na vozilih vseh znamk;
  • nadomeščanje poškodovanih delov z novimi ali popravljenimi;
  • začasna avtokleparska popravila, s katerimi usposobimo vozilo;
  • popravila udrtin od toče;
  • popravila poškodb pločevine brez lakiranja;
  • popravila plastičnih delov vozila. 

 

 

Nadomestno vozilo med čakanjem na avtokleparsko storitev 

Ob dogovoru in določitvi termina za kleparsko popravilo na vašem vozilu, lahko pri nas rezervirate in po veljavnem ceniku prevzamete tudi nadomestno vozilo.

 

Vse potrebne nadomestne dele za kleparska in mehanična dela na vašem vozilu, vam naročimo in priskrbimo v našem podjetju. Popravilo avtomobila bo za vas hitra in nemoteča izkušnja.

 

V tem času pa vam bo naše šolano in tehnološko usposobljeno osebje strokovno in kvalitetno opravilo vsa potrebna kleparska in ličarska popravila avta. Vodja kleparske delavnice pa bo, vas in zavarovalnico, obveščal o morebitnih dodatnih delih na vašem vozilu in se dogovoril z zavarovalnim agentom za dodatni ogled v kolikor bo to potrebno.

 

AVTOKLEPARSTVO AVTO INN NOVA GORICA – CENIK IN NAROČANJE

Za naročanje nas lahko pokličete na telefonsko številko 05/30 27 659 ali nas obiščete na sedežu podjetja: Ulica Vinka Vodopivca 4, 5000 Nova GoricaZa točen cenik avtokleparskih storitev glede na vaše potrebe nam lahko pišete tudi na elektronski naslov avtoinn@s5.net