AVTOLIČARSTVO AVTO INN NOVA GORICA

Zaradi izpostavljenosti vremenskim razmeram in ekstremnim temperaturam lahko lak vozila hitro izgubi lesk. Na sedežu avtoličarstva AVTO INN v Novi Gorici nudimo ličarska popravila za vse znamke avtomobilov (barvanje avta, čiščenje poliranje, lakiranje, itd.). Naša lakirnica je najsodobnejše opremljena, uporabljamo pa izključno kakovostne in okolju prijazne lake na vodni osnovi.

 

Avtoličarstvo Avto Inn Nova Gorica nudi kvalitetne, zanesljive in hitre avtoličarske storitve po ugodnem ceniku. Z več kot dvajsetletnimi izkušnjami z ličarskimi popravili, s strokovnjaki, ki se nenehno izobražujejo ter z materiali in rezervnimi deli največje kakovosti zagotavljamo, da bo vaš avto varen in tudi po poškodbi ponovno videti kot nov. Z obiskom avtoličarstva AVTO INN bo vaše vozilo garantirano dolgo videti kot novo. 

 

AVTOLIČARSKA POPRAVILA ZAJEMAJO:

  • ličarska popravila osebnih in dostavnih vozil različnih znamk;
  • čiščenje in poliranje karoserije;
  • barvanje karoserije;
  • lakiranje karoserije;
  • popravila manjših poškodb in prask na laku;
  • popravilo platišč;
  • itd.

 

 Za storitve avtoličarstva  priznavamo tudi potrebno garancijo.

pripravljalna komora

 

 NUDIMO CELOSTNO OBRAVNAVO

Pri nas v celoti poskrbimo za vaše vozilo - nudimo namreč tudi avtokleparske storitve

Smo pooblaščen servis za Škodo in Bosch Car servis ter sodelujemo z večino zavarovalnic. Pri nas lahko opravite ogled poškodovanega vozila, prijavite poškodbe po kasku in seveda opravite vsa potrebna popravila.  

V primeru, da vaše vozilo ostane dalj časa v naši avtoličarski delavnici, omogočamo tudi izposojo nadomestnih vozil po predhodnem dogovoru in veljavnem ceniku.

 

AVTOLIČARSTVO – CENIK IN NAROČANJE

Avtoličarstvo AVTO INN Nova Gorica svoje storitve opravlja kvalitetno, pa tudi cenovno ugodno. Cene se razlikujejo glede na obseg in težavnost dela, zato priporočamo, da nas za natančen cenik avtoličarskih del pokličete na telefonsko številko 05/30 27 659, ali obiščete na sedežu podjetja na naslovu: Ulica Vinka Vodopivca 4, 5000 Nova Gorica. Za veljaven cenik pa lahko poprosite tudi na elektronskem naslovu avtoinn@s5.net.