Bosch CAR serviCE

V ponudbi podjetja Avto Inn najdete rabljena vozila in rezervne avtodele, nudimo pa tudi popravila in servisne storitve ter smo pooblaščen član BOSCH CAR SERVICE mreže za popravilo in vzdrževanje vozil!

 

servis kombi 

Bosch Car Service vam nudi kakovostno vzdrževanje osebnega ali dostavnega vozila, korektne cene in izkušnje z vsemi znamkami vozil v tesnem sodelovanju s podjetjem Robert Bosch GmbH. Izvrstna Boscheva kakovost odlikuje tudi vse nadomestne dele in dodatno opremo, ki jih pri svojem delu uporabljamo za popravilo vašega vozila. 

 

Naši zaposleni se nenehno vključujejo v izobraževanja in dodatna Bosch Car Service usposabljanja pri nas in na tujem, s čimer še povečujemo in izboljšujemo kakovost naših storitev, predvsem pa zagotavljamo varno ter brezhibno delovanje vašega jeklenega konjička.

 

Zagotavljamo vam kakovostno servisno službo in ugodne cene, kar potrjujejo številne zadovoljne stranke.  

Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 05/33 31 253    

 

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA BOSCH CAR SERVICE?

 

Bosch car servis vam nudi kompletne storitve za vaš avtomobil. Od konkurence izstopamo:

  • ker nudimo rezervne dele za skoraj vse znamke avtomobilov,
  • ker nudimo hitre in kompletne servise vozil,
  • ker imajo naši strokovnjaki najvišjo raven strokovnega znanja in so izšolani za vsa dela in komponente (tudi elektronske) vašega vozila,
  • ker smo v Bosch car servisu specializirani za razvoj modernih sistemov motorjev,
  • ker delamo z najmodernejšo tehnologijo, orodji in diagnostično opremo.
  • ker s pomočjo računalniške diagnoze ter s strokovno in natančno nastavitvijo v Bosch car servisu Avto inn hitro najdemo vzrok težav in odpravo napak
  • ker svoje delo opravljamo profesionalno, hitro in cenovno ugodno!

 

 Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 05/33 31 253    

 

REZERVNI AVTODELI

Ko gre za naše jeklene konjičke, želimo le najboljše. In pri Avto INN-u vam nudimo ravno to. Kvalitetne rezervne avtodele najvišjih kakovosti.

 

servis vw

 

Ker je Bosch eden največjih proizvajalcev avtomobilskih rezervnih delov, vam Bosch Car Service zagotavlja izdelke najvišje kakovosti. V ponudbi rezervnih avtodelov in opreme Bosch Car Service so vzdržljivi in odporni pogonski jermeni, zmogljivi akumulatorji z dolgo življenjsko dobo, zavorni sistemi za optimalno varnost, filtri za praktično vsa vozila, vžigalne svečke z dolgo življenjsko dobo. v ponudbi opreme in rezervnih delov za avto Bosch servisa so še lambda sonde, raznolik in popoln program svetlobne tehnike najvišje kakovosti, Boschev parkirni sistem, metlice brisalnikov, vžigalni sistemi, troblje, fanfare in še in še.

 

Ko potrebujete zamenjavo rezervnega dela za avto se ne odločajte zgolj na podlagi najugodnejše cene, temveč naj bo pomemben faktor tudi kvaliteta. Pri nas nudimo rezervne avtodele z izvrstnim razmerjem med kvaliteto in ceno, saj le tako lahko zagotovimo popolno skladnost s tehničnimi zahtevki.

  

 Za vse informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 05/33 31 253