KLEPARSTVO IN LIČARSTVO

Kljub stari letnici vozila, le-tega še ni potrebno odpeljati na odpad. S pravilno kleparsko in ličarsko sanacijo karoserije in kvalitetnimi vgrajenimi nadomestnimi deli, lahko kar precej podaljšamo življenjsko dobo svojega vozila, saj s tem preprečimo rjavenje in propadanje le tega.

 

Avtokleparstvo in avtoličarstvo Avto Inn iz Nove Gorice že od leta 1992 uspešno sanira karambolirana ali kako drugače poškodovana vozila v njihovo prvotno stanje. Odlikujejo nas strokovnost, natančnost, zanesljivost, garancija in ugoden cenik za vsak žep.

 

KLEPARSKA POPRAVILA ZA VSE ZNAMKE VOZIL

V podjetju smo opremljeni z vso potrebno opremo za kvalitetno izvajanje kleparskih popravil na vozilih vseh znamk. Popravilo vašega avta bo tako izvedeno hitro in kvalitetno. Najpogostejše kleparske storitve so: popravila po karambolu, popravilo izpušnih sistemov, popravilo platišč, sanacija udrtin in rjavin, menjava dotrajanih in poškodovanih delov, itd.

 

LIČARSKA POPRAVILA ZA VSE ZNAMKE VOZIL

Medtem, ko avtokleparstvo poskrbi za notranjost avtomobila, pa z ličarskimi popravili poskrbimo tudi za zunanji izgled vašega vozila. Nudimo vam lakiranje, poliranje, itd. Poleg drugega pa med najpogostejša popravila zagotovo sodijo tudi popravila raznih prask, vdolbin, odrgnin, itd.

 

POPRAVILA AVTA PO TOČI 

Pri nas vam nudimo tudi ugodno in strokovno popravilo avta po toči, pri čemer lahko storitev opravimo brez lakiranja in s tem še zmanjšamo nastale stroške.

 

Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki: 05/33 31 253.