Montaža parkirnih senzorjev - DA BOsta VZVRATNO in BOČNO PARKIRANJE ZA VAS LAŽJE

Gotovo se je tudi vam že kdaj pripetilo, da ste peljali mimo preozkega parkirnega prostora in brezciljno iskali primernejšega. Ali se izognili bočnemu parkiranju, ker niste bili suvereni pri izvedbi? Sploh pri večjih vozilih je lahko parkiranje v zelo omejen prostor med dvema avtomobiloma naporen, saj lahko mimogrede pride do trčenja, udrtin in prask. 

 

Montaža parkirnih senzorjev je rešitev za vse takšne primere, saj zagotavljamo, da vam bo njihova vgradnja olajšala marsikatero stresno situacijo predvsem pri vzvratnem in bočnem parkiranju. Montaža sistema je brezžična (povezava med grafičnim prikazovalnikom ter centralno enoto) ter je primerna tako za tovorni program kot za osebna vozila.

 

Montaža je hitra, varna in cenovno ugodna ter prihrani številne kasnejše težave – zakaj se zanjo ne bi odločili tudi vi?

 

montaža parkirnih senzorjev

 

VGRADNJA PARKIRNIH SENZORJEV – BODITE VARNI

Vgradnja parkirnih senzorjev omogoča varno in samozavestno parkiranje tudi tam, kjer imate na voljo zelo malo prostora. Parkirni senzorji delujejo tako, da nas z zvočnim signalom (piskanjem) v notranjosti kabine opozarjajo na bližnje ovire, zaznajo pa tudi nizke zidove ali škarpe, živali ter majhne otroke, ki jih lahko v vzvratnem ogledalu hitro spregledamo. Hitrost piskanja narašča, ko se oviri zmeraj bolj približujemo, s čimer preprečimo udarec. 

S preprosto vgradnjo senzorjev se nam »pogled« tako močno razširi, saj nas piskač opozori tudi na predmete v naši okolici, ki so izven našega vidnega dosega. Montaža parkirnih senzorjev lahko pomeni enega najpomembnejših delov vašega avtomobila, saj vam preprečuje, da zaidete v težave in vam prihrani stres ter stroške, ki bi nastali s kasnejšim popravilom prask in udrtin.

 

 

KAKO POTEKA MONTAŽA PARKIRNIH SENZORJEV?

Pri montaži parkirnih senzorjev vam pri AVTO INN:

  • pobarvamo senzorje v barvo avtomobila;
  • namestimo parkirne senzorje (parkirne senzorje montiramo spredaj in/ali zadaj, mogoča pa je tudi montaža antenskih parkirnih senzorjev);
  • senzorje priključimo na napajanje in v avtomobil namestimo centralno enoto: piskač, ki vas bo opozarjal na bližajoče se ovire (tudi tiste, ki so izven dosega vašega vidnega polja) ali ekran, ki preko kamere prikazuje sliko na zaslonu.

 

Cene montaže parkirnih senzorjev se razlikujejo glede na obseg in težavnost dela, zato priporočamo, da nas kontaktirate na telefonsko številko 05/33 31 253 ali obiščete na sedežu podjetja.

 

V podjetju Avto INN iz Nove Gorice skrbimo za vaše jeklene konjičke že vse od leta 1992. Nudimo kakovostne avtokleparske in avtoličarske storitvepopravilo vozil po toči, polnjenje klime, itd. Odlikujejo nas strokovnost, natančnost, zanesljivost, garancija in ugoden cenik za vsak žep.