Nega vozil v podjetju Avto Inn

Vaš avto gotovo predstavlja pomemben del vašega življenja, saj vas potrpežljivo prevaža na delo, po opravkih in na počitnice. Zmore vas prepeljati na dolge razdalje ter prenaša zvrhano poln prtljažnik ali celo prikolico. Zato mu lahko z rednim vzdrževanjem in lepim ravnanjem vrnete uslugo. Da pa bo vaše vozilo dolgo ohranilo lep videz, potrebuje tudi primerno nego. Nega vozil v podjetju AVTO INN vključuje avtopralnico, čiščenje notranjosti avtomobila, ter poliranje vozil.

 

Čiščenje notranjosti avtomobila

Ob zunanjem pranju in drugi negi vašega vozila nudimo tudi čiščenje notranjosti avtomobila. Zunanje čiščenje vključuje predpranje, šamponiranje, čiščenje z gobo, pranje podvozja, čiščenje platišč, nego vozila z voskanjem, zaščitni premaz za gume ter brisanje/poliranje vozil. Čiščenje notranjosti avtomobila pa pomeni sesanje notranjosti, sedežev, preprog in prtljažnika, odstranjevanje prahu in umazanije, čiščenje stekel ter nego vozila z zaščitnim premazom za usnjene in plastične dele na armaturi, sredinski konzoli in vratih.

 

Poliranje vozil

Tudi če shranjujete avtomobil v garaži, je le-ta, vsaj med rabo, nenehno izpostavljen neugodnim vremenskim razmeram, temperaturnim spremembam, soli na cesti in umazaniji, zaradi česar lahko hitro izgubi lesk. Lep, nov in sijoč videz karoserije lahko dolgo ohranite tudi s pravilno nego. V sklop nege vozil pri AVTO INN ob pranju in klasičnem čiščenju notranjosti, spada tudi poliranje vozil, ki vašemu jeklenemu konjičku vrne prvoten sijaj.

 

Poliranje vozil vključuje:

  • odstranjevanje prask in odrgnin;
  • obnovitev avtomobilskega laka;
  • globinski sijaj;
  • poliranje vozila pa pomeni tudi učinkovito zaščito vašega avtomobila.

 

Za vsa dodatna vprašanja o negi in vzdrževanju vozil nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.