POPRAVILO PO TOČI

Toča lahko na vašem avtomobilu pusti znatno škodo, ki se giblje od manjših luknjic pa vse do večjih udrtin, ki zelo spremenijo videz pločevine. V Avto INN imamo številne izkušnje z raznovrstnimi avtokleparskimi deli, vsi zaposleni so strokovno usposobljeni in natančni ter svoje delo opravijo hitro in kvalitetno. Z ustreznimi izkušnjami, orodjem in najnovejšo tehnologijo lahko zagotovimo, da udrtine po toči ne bodo vidne niti čez več let.

 

V avtokleparstvu Avto Inn iz Nove Gorice vam nudimo možnost cenejšega popravila vozil po toči brez lakiranja, ki je izvedljivo, v kolikor lak ni počen ali kako drugače poškodovan. Ta način popravila imenujemo "hladno popravilo".

Pri tem načinu, ki ga odobravajo tudi zavarovalnice, so stroški popravila manjši in popravilo poteka precej hitreje. Ob profesionalno opravljenem delu, za takšnim popravilom ne ostanejo nobene sledi, vozilo ima ob prodaji zaradi originalne barve tudi višjo ceno, inovativni tehnološki postopek pa omogoča nižje cene (stroški se lahko znižajo tudi do 50 odstotkov), saj vozila ni potrebno lakirati.

 


AVTOKLEPARSKA DELA ZA POPRAVILO UDRTIN PO TOČI ZAJEMAJO:

  • popravilo udrtin, luknjic in prask na vašem avtomobilu;
  • popravilo, ali po potrebi menjavo, vetrobranskega stekla;
  • popravilo ali menjava luči;
  • ostala avtokleparska dela glede na specifične potrebe.

 

ZAKAJ K NAM, KO POTREBUJETE POPRAVILO AVTA PO TOČI?

Bogate izkušnje, strokovna usposobljenost, nenehna izobraževanja, visoka kakovost avtokleparskih in avtoličarskih del ter predanost do dela, zaposlenih v podjetju AVTO INN zagotavljajo, da bo vaš jekleni konjiček v najboljših rokah. Popravilo avta po toči poteka hitro in je, v primeru srednje velikih poškodb, lahko opravljeno v enem samem dnevu. Sklenjeno imamo sodelovanje z večino zavarovalnic (uredimo vse v povezavi s prijavo škode), prijazno osebje pa vam bo odgovorilo tudi na vsa dodatna vprašanja, ki se vam bodo, pred ali tekom popravila, morda pojavila.

 

Obiščite nas v našem podjetju v Novi Gorici, na sedežu podjetja: Ulica Vinka Vodopivca 4, 5000 Nova Gorica ali pokličite na telefonsko številko 05/ 30 27 659.