Prodaja rabljenih VOZIL v NOVI GORICI

V ponudbi AVTO INN Nova Gorica je tudi prodaja rabljenih avtomobilov. Nakup rabljenega vozila ima pred novim kar nekaj prednosti. Prva je gotovo cena, ki je veliko nižja od novega avtomobila, prav tako cenejša bo pa tudi zavarovalna premija. Še ena prednost rabljenih vozil je v tem, da se z nakupom izognete velikem padcu cene avtomobila, do katere pride praktično takoj, ko kupite nov avto. Če boste svoje rabljeno vozilo kasneje ponovno prodali naprej, bo razlika med nakupno in prodajno ceno veliko manjša, kot je razlika med nakupno ceno novega avtomobila in prodajno ceno le-tega. V široki ponudbi rabljenih vozil pri AVTU INN pa boste med rabljenimi avtomobili gotovo našli tudi takšnega, za katerega se bo zdelo, da je čakal prav na vas .

 

Rabljena vozila pri Avto INN Nova Gorica

V našem salonu v Novi Gorici si lahko ogledate celotno ponudbo rabljenih vozil, ki se stalno dopolnjuje. Zmeraj so vam na voljo usposobljeni in prijazni prodajalci, ki vam bodo skušali svetovati in najti najprimernejši rabljeni avtomobil glede na vaše potrebe in želje.

 

Zakaj je nakup rabljenega avtomobila pri nas varna in dobra izbira?

Razlogov, zakaj ob nakupu rabljenega vozila (Škoda ali druge znamke), obiščete nas, je veliko:

  • na voljo imamo pestro in veliko ponudbo rabljenih vozil;
  • ob vas bo zmeraj prijazno in kompetentno osebje, ki vam lahko priskoči na pomoč pri izbiri ali vam kako drugače svetuje;
  • ukvarjamo se samo s prodajo kvalitetnih rabljenih vozil, ki na cesti delujejo varno in zanesljivo;
  • prodaja rabljenih avtomobilov je pri nas varna izbira, saj vam na vse avtomobile omogočamo  garancijo.

 

Za vse informacije nas kontaktirajte.