Rezervni avtodeli - PRODAJA REZERVNIH DELOV v NOVI GORICI

V podjetju AVTO INN v Novi Gorici so vam po ugodni ceni na izbiro tudi različni rezervni avtodeli ter dodatna oprema in rabljena vozila. Na voljo so vam rezervni deli za avte različnih znamk, strokovno in usposobljeno osebje pa bo z montažo poskrbelo, da bo vaše vozilo vedno varno in kot novo.

 

Originalni ali neoriginalni rezervni deli za avto?

Pri prodaji rezervnih delov marsikdo najprej pogleda na ceno in se zato odloči za neoriginalen rezervni avtodel. Vendar moramo pri menjavi rezervnih delov v prvi vrsti gledati na kvaliteto in tu imajo originalni rezervni deli za avto veliko prednost. Originalni rezervni deli za avto so namreč izdelani na popolnoma enak način kot deli, ki so bili uporabljeni pri prvi vgradnji, kar zagotavlja zanesljivost in tehnološko kakovost, ki sta potrebni za varno vožnjo. Originalni rezervni avtodeli so bili podvrženi tudi identičnim preizkusom, opravljenimi med izdelavo, kot prvi vgrajeni avtodeli.

 

Nadaljnji argument pri odločitvi za originalne rezervne dele za avto je dejstvo, da se popolnoma skladajo z vašim tipom vozila in njegove zmogljivost se s časoma ne zmanjšajo, kot se lahko zgodi pri neoriginalnih rezervnih avtodelih. Odločitev za nakup originalnih rezervnih delov vam ne zagotavlja le daljše življenjske dobe vašega avtomobila, temveč tudi večjo stabilnost in varnost na cesti.

 

Vzdrževanje in prodaja rezervnih delov

V podjetju AVTO INN imamo že več kot 25 let izkušenj s prodajo rezervnih delov, zato je nakup rezervnih delov pri nas zagotovo zanesljiva in ugodna odločitev. Na zalogi imamo različne rezervne avtodele za različne znamke vozil, ker pa se zavedamo, da je vsak primer poseben in se razlikuje glede na tip vozila, napako, starost vozila in drugo, vas vabimo, da se oglasite na našem sedežu v Novi Gorici, kjer vam bomo lahko najbolje svetovali.

 

Nakup rezervnih avtodelov v AVTU INN je tudi varna odločitev, saj vam zanje nudimo profesionalno namestitev in garancijo v primeru okvare.

 

Ob nakupu rezervnih delov pa ne smemo pozabiti tudi njihovo redno vzdrževanje. Pri nas so vam na voljo visoko usposobljeni servisni svetovalci z večletnimi izkušnjami, avtomehaniki, avtoličarji, kleparji, pralci ter druga strokovna pomoč, ki se stoodstotno posveti vam in vašemu jeklenemu konjičku, saj sta nam vaše zadovoljstvo in varnost v cestnem prometu na prvem mestu. Svetujemo vam lahko tudi pri menjavi pnevmatik, servisu, nudimo kleparske, ličarske, mehanične storitve in popravila po toči ter tako zagotavljamo celostno storitev za vaš avto.

 

Za vse dodatne informacije nas kontaktirajte ali obiščite na sedežu podjetja v Kromberku (Nova Gorica).